Σεμιναρια

Σεμινάρια Κοινωνικών / Ανθρωπιστικών Επιστημών

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΕΔΡΑ» διοργανώνει σε συνεργασία με πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές σεμινάρια που αφορούν επαγγελματίες και φοιτητές που δραστηριοποιούνται στους τομείς των κοινωνικών και ανθρωπιστικών  επιστημών

Σεμινάρια Τέχνης

  To Κ.Δ.Β.Μ.1 της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ''ΕΔΡΑ'' υλοποιεί πρωτοποριακά σεμινάρια διασύνδεσης της Τέχνης με την Ψυχική Υγεία. Με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της ψυχικής υγείας και έχοντας πραγματοποιήσει επί σειρά ετών τα φεστιβάλ Τέχνης & Ψυχικής Υγείας Art4more και το Νefele Festival, υλοποιεί προγράμματα που απευθύνονται τόσο σε Καλλιτέχνες  όσο και σε Κοινωνικούς Επιστήμονες. Οι εκπαιδευτικές αυτές παρεμβάσεις υλοποιούνται σε  συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς και ιδρύματα όπως το Γραφείο διασύνδεσης της Ανώτης Σχολής Καλών Τεχνών και τον φορέα Ψυχολογία Τέχνη.        

Επιμόρφωση Ευάλωτων Ομάδων

Η πολυετής ενασχόληση του φορέα με άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού τα οποία βρίσκονται διαρκώς σε κίνδυνο κοινωνικού, εργασιακού αλλά και εκπαιδευτικού αποκλεισμού μας οδήγησε στη δημιουργία εκπαιδευτικών δράσεων με βασική και απαρέγκλιτη αρχή την συμπεριληπτικότητα.

Ενδοεπιχειρησιακά (ΛΑΕΚ)

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΕΔΡΑ» δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και στους στόχους της εκάστοτε επιχείρησης. Θεματικές Ενότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε: Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Marketing – Social Media Management – Διοίκηση Επιχειρήσεων Self development Εξειδικευμένα θέματα

Σεμινάρια Ενίσχυσης  Δεξιοτήτων / soft skills

Σεμινάρια τα οποία αφορούν στην απόκτηση γνώσεων, στάσεων και δεξιοτήτων που βοηθούν τόσο στην προσέγγιση των επαγγελματικών μας στόχων όσο και στην ορθή  διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων (διαχείριση χρόνου, κρίσεων και συγκρούσεων στο εργασιακό περιβάλλον, διαχείριση του Stress, επικοινωνιακές τεχνικές, τεχνικές αφήγησης της επαγγελματικής μας πορείας κτλ)

Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση

Πραγματοποιούμε εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα με σύγχρονη ή ασύγχρονη διδασκαλία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Φόρμα Συμμετοχής
Εγγραφής Σεμιναρίων

Εγγραφη

στο ενημερωτικό μας δελτίο